Грижа за кожата

Ефективна грижа за перфектно, здравословно и регенериращo почистване на кожата

Бутиковите натурални крем сапуни “Бяла мечта” са ръчно изработени от 100% естествени масла, без абсолютно никакви консерванти, изкуствени оцветители и аромати.

Защо тези сапуни са по-добри от комерсиалните, по-евтини продукти в магазините?

Био сапуните “Бяла мечта”, за разлика от повечето други брандове, са създадени без използването на готови сапунени бази, без излишна химия, която може да навреди на потребителя. Още по-важно – изработват се при т.нар. “студен процес” на създаване, при който влаганите естествени масла (кокосово, маслиново, палмово, лавандулово, бадемово, слънчогледово и др.) не се нагряват повече от 30-60 градуса температура, за да бъдат обработени. Всичко това означава, че потребителят може максимално да се наслади и възползва от естествените качества на маслата и другите добавки, съдържащи се в сапунчето.

Не на последно място, процесът на създаване на този продукт е изцяло издържан според европейските изисквания и стандарти за качество – рецептите са нотифицирани от Европейската комисия за качество на продуктите, а ние сме вложили много старание и частица любов във всяко сапунче.

Сапуните се изработват ръчно, като нежно измиват и омекотяват кожата без да я изсушават, като запазват нейния липиден баланс.